Voel jij de wens om anders met situaties, je leven, relaties, … om te gaan? Heb je het gevoel dat je in cirkeltjes blijft draaien zonder echt bij je kern uit te komen?
Dan is het opzetten van jouw familieopstelling het hulpmiddel!
Familieopstellingen geven inzicht, diepgang, aha-gevoelens, duidelijkheid in thema’s die op dit moment in jouw leven bepalend zijn. We komen samen met een groep mensen die jouw thema, vraag, systeem, blokkade, angst, … representeren. Op het einde van de familieopstelling zal jouw vraag deels of volledig begrepen of omarmd zijn.
Je kan deelnemen als vraagsteller of als representant.
De representant fungeert als vertegenwoordiger van die persoon of thema. Elke representatie zal ook aansluiten op de eigen thema’s van de representant. Het is niet toevallig dat je voor die rol uitgekozen wordt.
Een familieopstelling brengt beweging rondom ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je loopbaan. Het helpt ook als je je verloren, boos, depressief of angstig voelt. Kortom, familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk en/of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen, zonder echt te weten waardoor.
💎 Inschrijven of info via katrijn@coranima.be of +32 474 51 13 23
💎 Deelname: €25 – ben jij vraagsteller, dan betaal je €50 extra
💎 Minimum 5 deelnemers