Stemwerk

Ik neem je graag mee in de wondere wereld van stemwerk.

Een zeer natuurlijke vorm van ons uiten, is zingen. Kijk maar naar kinderen. Zij laten zich niet tegenhouden door beperkende overtuigingen. Rond de 3 jaar maken kinderen ware opera’s rond alles wat ze zien, meemaken.
In de loop van ons opgroeien hebben we geleerd dat dit geen ‘normale’ manier van omgang is. We hebben geleerd om niet zo op te vallen, te doen wat hoort.
En vaak hoort zingen, jezelf laten horen, daar niet bij.

Tijdens deze workshop, avond, sessie, gaan we weer verbinding maken met onze stem. We leren ook weer voeling krijgen met de wondere wereld van tekst. Ook de heerlijke douche van melodie laat zich voelen.

Mantra is een vorm van gebed. In het Sanskriet. Bhajan is ook een vorm van gebed, maar in elke andere taal dan het Sanskriet. Het is een verzamelnaam voor Spirituele Liederen.

Kort vertel ik wat Mantra/Bhajan is, hoe het komt dat deze vorm van samen zijn al duizenden jaren overeind blijft en nu weer zo actueel geworden is.
We gaan vooral samen zijn, samen zingen (hardop, of heel stilletjes in jezelf). Thuis komen in jezelf, met anderen.
Ik heb ervaring in het geven van Mantra bijeenkomsten. Dit zowel eenmalig als in cursusvorm.

Waarom is Mantra zingen een vorm van coaching? Omdat je via deze weg verbinding maakt met je stem, met je lichaam. Je leert weer je stem te gebruiken. Je leert je lichaam weer voelen, aangezien ik de chakrapunten aanhaal.

Welk kind zingt er niet? Waarschijnlijk heb jij dit in je jonge jaren ook gedaan? En hoe komt het dan dat we dit verleerd zijn? We moesten serieus zijn, niet teveel opvallen, zingen in het openbaar is ‘raar’.
Wij gaan dus – in groep – raar doen.

  • Denk je dat dit niks voor jou is omdat je omgeving vindt dat je niet kan zingen? Dan adviseer ik je om ZEKER te komen. Je zal merken dat dit er niet toe doet.
  • Heb je nood aan samen zijn? Dan adviseer ik je om ZEKER te komen. Satsang (samenzijn in puurheid) verbindt mensen.
  • Heb je al ervaring met Mantra? En heb je al ervaren hoe helend het is voor jezelf en je omgeving? Dan adviseer ik je om ZEKER te komen. Want jij weet hoe heerlijk het is om via deze Satsang samen te zijn.
  • Ken je er niks van, en heb je er al eens van gehoord? Ook dan adviseer ik je om ZEKER te komen. Zeg nu zelf, het klinkt heel uitnodigend!

Hou zeker mijn agenda hier op de website in de gaten, alsook mijn fb pagina.
Ook kan je me vragen om voor jou specifiek stemwerk te komen geven. Dit kan individueel of in groep.

Binnen stemwerk zijn er geen grenzen. Het Universum laat zich horen via jouw stem! En samen spreiden we onze vleugels als Reiger, en vliegen we over de velden van het Leven, ook wel Universum genoemd.